fredag 28. mars 2008

Mannen som elsket Yngve

Mannen som elsket Yngve er en film som er regissert av Stian Kristiansen. Den ble spilt inn i 2007 og hadde premiere i 2008. Filmen er basert på romanen ved samme navn, skrevet av Tore Rendberg.

Filmen handler om tennåringsgutten Jarle, som lever et ganske perfekt liv. Han har skolens fineste jente som kjæreste, en fantastisk bestevenn og han er vokalist i punkbandet Mattias Rust Band. Alt går veien for Jarle, helt til en ny gutt ved navn Yngve dukker opp i klassen. Jarle blir betatt ved første stund, og tilbringer mer og mer tid med Yngve, til tross for at de er helt forskjellige. Jarle svikter både familie,venner og kjæreste til fordel for Yngve og ender til slutt opp ganske ensom.

Jeg synes dette var en ganske rar film. Og den fikk meg til å undre på om dette var noe som faktisk kunne skjedd på ordentlig. Filmen var morsom til tider, mest på starten, men jeg synes avsluttningen ble litt mye. Etter filmen satt jeg igjen med en litt blandet følelse. Men jeg synes filmen er verdt å se, hvis du er nysjerrig.

3 kommentarer:

Ingunn sa...

Dette er en grei kommentar til filmen. Og ja, jeg tror alt dette kunne ha skjedd på ordentlig.

Caroline sa...

Hei :) synes det var en fin presentasjon av filmen, men jeg synes filmen var veldig bra jeg da :)

Julie sa...

Jeg syntes du skriver veldig bra, og på en god måte, bra du likte film! Og jeg tror også dette kunne skje på ordentlig..
Fortsett det gode arbeidet =)